BaptistKirken.dk: Sommerhøjskole i Rebild

Sommerhøjskolen, der finder sted på Rebild Efterskole fra torsdag 28. juni til lørdag 7. juli, har stadig ledige pladser.
Temaet for i år er ’At være menneske’. Det skal opleves fra mange forskellige synsvinkler. Dels ved vedkommende og engagerende bibelstudier sammen med Jens Christensen. Dels ved daglige foredrag med besøg af blandt andre Lisbeth Smedegaard Andersen, Lene Højholt og Ole Raakjær.
Der er værksteder om eftermiddagen, hvor der er mulighed for at tale sammen, naturture eller at slappe af. Der er udflugt og mulighed for at deltage i Rebildfesten. Der er afslappende aftenprogrammer.
Rebild er stedet, hvor du kan få oplevelser for livet.
Program er udsendt til alle menigheder. Det kan også findes på www.baptistkvinder.dk. På hjemmesidens forside finder du henvisning til brochuren med både udførligt program, praktiske oplysninger og tilmeldingsblanket. Yderligere oplysninger kan får hos Kanny Kruse på 5485 3929.