Forside      Glimt      Hvem er vi      Aktiviteter      Hirtshals      Kalender      Links      Red.

Forside

Alt om baptister
Kirkens postadresse
Hjrring Baptistkirke  ->  Forside Udskriv „Forside“ i en printvenlig version

Velkommen til Hjrring Baptistkirke!

På disse sider kan du læse om, hvem vi er og hvilke aktiviteter, der er i kirken.

I kalenderen kan du se, hvad der sker i den nærmeste fremtid, og i artiklerne kan du læse om, hvad der ellers rører sig i kirken - samt alt det historiske.

Vi byder dig hjertelig velkommen på disse sider og håber også at se dig i kirken.

Click here for presentation in English.

Klick hier um eine Präsentation auf Deutsch zu lesen

F teksten lst op

I Danmark er der 1,5 millioner, som har svrt ved at lse. For at hjlpe dem, tilbyder "Det digitale Nordjylland" en gratis oplser, som du kan bruge til at f teksten lst hjt p din computer.

Du kan hente programmet p www.adgangforalle.dk.

Nr det er installeret, skal du blot markere den tekst, du vil have lst hjt, og trykke p afspiller-knappen p fjernbetjeningen. S sendes teksten ud p Internettet og returneres som en lyd-fil, der afspilles automatisk.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Torben Andersen, vores præst, på tlf. 98 24 72 12 (bedst tirsdag-torsdag kl. 9.00 - 18.00) eller på e-mail torben.andersen@hjoerringbaptistkirke.dk.

Andre kontaktoplysninger kan ses i bunden af menuen "Hvem er vi".

Hjrring Baptistkirke  ->  Forside
Hjrring Baptistkirke